Aconcagua 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dijous, 23 d'octubre de 2014 05:47

aconcagua-22014Jordi Alejandro i Isidoro Aparicio durant l'acte de presentació de l'expedició.

L’UME prepara una nova expedició a l’Aconcagua

Els alpinistes Jordi Alejandro i Isidoro Aparicio configuren aquest grup escalador que partirà cap a l’Argentina el 31 de desembre per pujar al cim el 14 de gener

Després de molts anys, l’UME prepara una nova expedició a l’Aconcagua. L’alpinista de l’entitat Jordi Alejandro i Isidoro Aparicio del Centre Espeològic Vallesà, conformen el grup que mirarà de coronar aquest cim, que amb una alçada de 6.962 metres, esdevé el més alt d'Amèrica.

 

Val a dir, que aquesta no és la primera vegada que ambdós escaladors emprenen plegats una aventura. El mes de juny ja van coronar el Montblanc i fruit d’aquesta experiència ara afronten aquest nou repte, que segons Jordi Alejandro “ens il·lusiona molt, tot i que som conscients de les dificultats, sobretot climatològiques més que no pas tècniques”.

 

Isidoro Aparicio reconeix que sempre s’ha sentit “atret per aquest cim” i que, a dia d’avui, per la seva experiència i coneixements, està “preparat per ascendir-lo”.

 

L’expedició té previst sortir de Barcelona el 31 de desembre i durant les primeres setmanes s’aclimataran pujant a dormir a campaments d’alçada i per començar a escalar el 14 de gener. Mentre no marxin incrementaran l’entrenament físic corrent per guanyar fons i pujant cims de 3000 metres.


Etiquetes: Esports
Darrera actualització de dimarts, 21 d'octubre de 2014 13:16
 

bannerpdf

Esports

Això és gavatv.cat

Roca: Històries paral·leles / Museu, fins el 23/09

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.