Cursa de muntanya PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dimecres, 15 de juliol de 2015 02:41

ume-vertical-cabaneraEquip participant de l'UME en aquesta cursa.

Dos podis per l’UME a la Vertical Cabanera

En aquesta sisena edició de la cursa de muntanya per la Vall Fosca Enrique Galán ha quedat segon i Isabel Vigil tercera

Un any més, la Unió Muntanyenca Eramprunyà ha pres part en la Vertical Cabanera, una cursa de muntanya que, en aquesta sisena edició ha aplegat més de 300 participants. L’equip gavanenc ha assolit un parell de podis destacables en les categories de veterans masculí en què Enrique Galán ha quedat segon, amb un temps d’1 hora 23 minuts i 54 segons, mentre que en la categoria femenina de veterans, la també integrant de l’UME ha acabat tercera, amb un crono de 2 hores 6 minuts i 27 segons.

 

Els vencedors enguany en la general han estat Jaume Cornellà, del Club Esquí Girona, en homes, que va superar els 5,22 quilòmetres de recorregut en un temps d’1 hora, 7 minuts i 39 segons mentre que en dones la guanyadora ha estat Àngela Castelló, amb una marca d’1 hora, 21 minuts i 48 segons.

 

Aquesta cursa vertical, celebrada a la Vall Fosca, al Pallars Jussà, persegueix l’ascens al Montsent de Pallars (2.883 metres), muntanya emblemàtica de la zona, pel corriol més dret. La sortida situada al poble de Cabdella, a 1420 metres descrivia dos itineraris, un de 5,2 km i un desnivell de 1463 metres, i un de 2,9 km i 730 de desnivell per les categories júnior i pels caminadors.

Etiquetes: Esports
Darrera actualització de dimarts, 14 de juliol de 2015 11:47
 

bannerpdf

Esports

Això és gavatv.cat

Roca: Històries paral·leles / Museu, fins el 27/08

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.